Burenkorting

Burenkortingen op schilderwerk

Korting, daar houden we allemaal van in Nederland! Ook als het om schilderwerk gaat.

Daarom hanteert ROS Schilderwerk & Onderhoud zeer interessante burenkortingen. Zijn er in de straat waar u woont meerdere huizen die aan een schilderbeurt toe zijn? Dan komen u en uw buren in aanmerking voor de aantrekkelijke burenkorting. De korting wordt berekend aan de hand van het aantal huizen die geschilderd moeten worden. Hoe meer huizen, hoe hoger de korting (zie hieronder de korting percentages tot maximaal 10%).

Kosten besparing zorgt voor burenkorting

ROS Schilderwerk & Onderhoud  kan korting geven als er voor een langere periode meerdere huizen op dezelfde locatie geschilderd moeten worden. Zo wordt er bespaart op de inkoop van de schilder materialen, reiskosten en zijn we gegarandeerd van een aantal weken werk op dezelfde locatie, wat een besparing oplevert voor het opzetten en afbreken van steigers en het verhuizen van overig schildersmateriaal.

Check en profiteer van burenkortingen

Laat u uw huis schilderen door ROS Schilderwerk & Onderhoud ? Check dan ook altijd even bij de buren of zij ook van plan zijn om hun huis te laten schilderen. Zo kunt u samen veel geld besparen op de kosten van het schilderwerk. Hieronder kunt u zien hoe hoog de kortingen op het schilderwerk kunnen oplopen bij de burenkortingen.

2 huizen schilderen 5% korting*
3 huizen of meer schilderen 10% korting*

*Genoemde percentages zijn de kortingen op de prijs exclusief BTW. De maximale burenkorting bedraagt 10%, ook bij het schilderen van meer dan 3 huizen.

U bent buren van elkaar als u woont:

• in dezelfde straat, (max. 10 huizen verwijderd)
• in dezelfde flat
• in hetzelfde complex
• in dezelfde portiek

Elke buur die na één akkoord alsnog besluit mee te doen, geniet eveneens van onze burenkorting.

Zijn de te schilderen huizen meer dan twee jaar oud, dan is er naast de burenkorting nog een aantrekkelijke regeling die de prijs nog scherper maakt. Bij particulier bewoonde koopwoningen die ouder zijn dan twee jaar, betaald u namelijk een BTW percentage van slechts 9% i.p.v. 21%. U kunt hier meer over lezen op de pagina BTW regeling.

Bent u ook benieuwd wat de prijs voor uw schilderwerk is na aftrek van de burenkorting? Vraag dan nu geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte schilderwerk aan bij ROS Schilderwerk & Onderhoud . Wij zien uw offerte aanvraag graag tegemoet.